fbpx
Afspraak maken

Wij brengen besparingen in kaart

Wij bieden u graag een informatief overzicht van uw vaste lasten. Door het vergelijken van uw vaste lasten bij verschillende aanbieders kunt u kosteloos profiteren van het beste product voor de juiste prijs.

We brengen graag, samen met u, uw vaste lasten in kaart. Dit doen wij door een duidelijk, helder en vrijblijvend overzicht van de huidige situatie en de mogelijke besparingen overzichtelijk in kaart te brengen.

Afspraak Maken

Verzekeringen

We inventariseren samen alle verzekeringen van A tot Z en zorgen ervoor dat u kunt besparen op een verantwoorde manier, op basis van dezelfde dan wel betere dekking. Zodra we een voorstel hebben gemaakt bepaalt u zelf of er een overstap plaatsvindt. Meer informatie..

Internet, tv en (mobiele) telefonie

We vergelijken providers op basis van de prijs, het beste bereik, de snelste levering en een gratis monteur. Ook is het interessant om een mobiel abonnement af te sluiten met combinatiekorting voor leuke extra’s. Meer informatie..

Energie en gas

We bieden in deze moeilijke tijd variabele en vaste contracten aan en voor advies kunt u contact opnemen met ons. Inmiddels zijn we ook begonnen met verduurzamen, op NBIduurzaam.nl kunt u daar meer informatie over vinden. Meer informatie..

Verzekeringen
Telecom
Internet & TV
Energie & Gas

“Het verlagen van uw vaste lasten is onze doelstelling.”

Almar
Directeur
Privacy
We gebruiken cookies om content te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Meer informatie: Privacy.
Youtube
Toestemming om content weer te geven van - Youtube
Vimeo
Toestemming om content weer te geven van - Vimeo
Google Maps
Toestemming om content weer te geven van - Google
Spotify
Toestemming om content weer te geven van - Spotify
Sound Cloud
Toestemming om content weer te geven van - Sound
Contact