fbpx
Afspraak maken

Samen naar een betere toekomst

Wilt u als bewindvoerder weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Afspraak Maken

Wij ondersteunen bewindvoerders bij het verbeteren van de financiële positie van huishoudens. Door ons langjarige contact met verschillende leveranciers zijn schaalvoordelen ontstaan waardoor een voordeligere situatie kan worden gerealiseerd.

Dit doen wij door een vrijblijvend overzicht van de huidige situatie te maken en de kostenbesparingen helder en overzichtelijk in kaart te brengen. Hierdoor hopen we bij te dragen aan het creëren van meer financiële ruimte.

Maak direct een afspraak
Verzekeringen
Telecom
Energie & gAS
Internet & TV
NBI versterkt en bouwt mee aan de ambities van gemeenten en bewindvoerders

Schulden vormen een groot probleem voor de Nederlandse samenleving. Deze schulden ontstaan vaak door (een combinatie van) verschillende oorzaken, zoals ontslag, psychosociale problemen, een echtscheiding, pensioen, het krijgen van een kind of slecht financieel beheer. Om financiële problemen (preventief) te kunnen bestrijden is het van belang om de financiële situatie voor huishoudens weer op orde te brengen. Nationaal Beheer Inkoopdiensten werkt daarom samen met gemeenten en bewindvoerders om meer inzicht te verschaffen over vaste lasten en uitgaven.

Door ons langjarige contact met verschillende leveranciers zijn schaalvoordelen ontstaan waardoor een voordeligere situatie kan worden gerealiseerd en wij een nieuwe ondersteuningsstructuur aan huishoudens kunnen bieden. NBI geeft huishoudens daardoor meer ruimte en draagt bij aan de goede zorg voor het vermogen van mensen in financiële problemen. Dit doen wij door een helder, transparant en vrijblijvend overzicht van de huidige situatie en de door ons gerealiseerde situatie met kostenbesparingen overzichtelijk in kaart te brengen.

Maak direct een afspraak
Een beweging vanuit het ondernemerschap

Nationaal Beheer Inkoopdiensten (NBI) is een zelfstandige organisatie die door middel van deze beweging wil bijdragen aan het verbeteren van het sociale landschap, door armoede en financiële problematiek in Nederland te bestrijden. We zijn een samenwerkingsverband van verschillende ondernemers die de handen ineen hebben geslagen om huishoudens die het financieel zelf niet meer op orde hebben, te ondersteunen bij het realiseren van besparingen op uiteenlopende vaste kosten. We geloven daarbij in uitvoering van een hoog niveau en samenwerkingen op basis van vertrouwen en zorgvuldigheid.

Maak direct een afspraak
Budgetcoach

Door jarenlange ervaring, in combinatie met een geavanceerd IT-systeem, fungeert NBI als budgetcoach voor huishoudens.

KOSTENSTRUCTUREN

Nationaal Beheer Inkoopdiensten (NBI) screent en optimaliseert kostenstructuren voor huishoudens

WELZIJN VAN HUISHOUDERS

Beter inzicht in en lagere kosten binnen een (financiële)huishouding dragen bij aan een beter welzijn binnen een huishouding.

“Het verlagen van uw vaste lasten is onze doelstelling.”

Almar
Directeur
Privacy
We gebruiken cookies om content te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Meer informatie: Privacy.
Youtube
Toestemming om content weer te geven van - Youtube
Vimeo
Toestemming om content weer te geven van - Vimeo
Google Maps
Toestemming om content weer te geven van - Google
Spotify
Toestemming om content weer te geven van - Spotify
Sound Cloud
Toestemming om content weer te geven van - Sound
Contact